Hesabım
    Netflix’in İlk Türkçe Dizisinde Çağatay Ulusoy Mu Yer Alacak?

    Süper güçler ve Türkiye

    Türkiye’de televizyon sektöründe kendine önemli bir yer edinen Çağatay Ulusoy’un her yeni projesi gazetelerde haber oluyor ve uzunca bir süre konuşuluyor. Bu duruma alıştık. Fakat karşımızda farklı bir proje var bu sefer.

    İlk Türkçe orijinal dizisinin çalışmalarına başladığını duyuran Netflix’in Çağatay Ulusoy ile el sıkışacağı dedikoduları ayyuka çıkmış halde. Konuyu köşesine taşıyan Onur Baştürk, dizinin çekimlerine Aralık ayında başlanacağını, 2018’in Eylül ayında ise yapımın izleyici ile buluşacağını yazdı. Ulusoy projede süper güçleri olan ve kendini bir anda Osmanlı döneminde bulan bir karakteri canlandıracakmış. Daha önce gelen bilgiye göre dizi hem bugünü hem de Fatih Sultan Mehmet dönemini anlatacak. 

    Konuyla ilgili ne Çağatay Ulusoy ne de Netflix tarafından bir açıklama gelmedi ama bu konularda ateş olmayan yerden duman çıkmayacağını ekleyelim. Henüz Türkçe diziyle ilgili her şey gizemini korusa da siz hala Netflix’in orijinal yapımlarını takip etmeye devam edebilirsiniz. Netflix’in orijinal yapımlarını daha da hızlı bir şekilde bulabilmek için, arama çubuğuna “Netflix” yazın, tüm Netflix yapımları sıralansın. 2017 yılı için 1200 saatin üzerinde orijinal içerik yayınlamayı hedefleyen Netflix, orijinal yapımlarda dünyada öncü konumda.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top