Hesabım
    Orange Is The New Black ile Susam Sokağı’nın Yolu Kesişirse…

    Günün neşesi

    Popüler kültürde kendine önemli bir yer edinen ve zaman içinde bir televizyon efsanesine dönüşen Susam Sokağı; Mad Men, True Blood, Game Of Thrones ve Boardwalk Empire’ın ardından bu sefer Orange Is The New Black’e el attı.

    Susam Sokağı’nın resmi Youtube sayfasında yayınlanan beş dakikalık video Orange Is The New Black’e gönderme olacak “Orange Is The New Snack” ismini taşıyor. Videonun başlangıcı dizinin açılış sekansından izler taşıyor ve konu Litchfield Academy’de geçiyor. Eğlenceli videonun baş karakterinin adının Piper Snackman olduğunu ekleyelim.

    Orange Is The New Black beklenmedik olaylar ve aksiyonlarla dolu beşinci sezonu ile 9 Haziran’da Netflix ekranlarında olacak. Sevdiğiniz dizileri ailenizle ve arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz birden çok profil oluşturun. Tek bir Netflix hesabında beşe kadar farklı profil yaratabilirsiniz. Farklı profiller sayesinde tek bir hesapta siz, ebeveynleriniz, sevgiliniz ya da oda arkadaşınız tamamen farklı içerikler izleyebilir ancak kişiye özel Netflix önerileriniz asla etkilenmez, nerden geldiğini anlamadığınız önerilerle karşılaşmazsınız. Yalnız kaldığınızda klişe Ben Stiller filmleri izlediğinizi kimse bilsin istemiyorsanız, kendinize ayrı bir profil açarak dilediğiniz filmi/diziyi izledikten sonra o hesabı ortadan kaldırabilirsiniz. Kimsenin gizli zevklerinizi öğrenmesine gerek yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top