Hesabım
    24: Legacy Hayranlarına Kötü Haber!

    Kanaldan açıklama var

    Yaz sezonu yeni dizileri izleyici ile buluşturmaya devam ederken, bazı dizilerinde kaderini belirlemeye devam ediyor. Senelerce kendi formatı ve aksiyon dolu hikayesi sayesinde bir ekran fenomenine dönüşen 24’un mirasını devralan 24: Legacy’den kötü haber geldi. Fox, dizinin iptal edildiğini açıkladı. Bu haber ilginç bir şekilde 24 serisinin sona erdiği anlamına gelmiyor. Kanal ve dizinin stüdyosu 20th Century Fox Television, 24’u ünlü eden zaman formatına uygun olarak yeni dizi çalışmalarına başladıklarını duyurdu.

    Başrolünde Corey Hawkins’i izlediğimiz yapım, bütün reklam çalışmalarına rağmen 24’un orijinal hayran kitlesiyle bir türlü bağ kurmayı başaramamıştı. Bu sorunun altında yatan sebebin ise şu sıralar Netflix’te yayınlanan Designated Survivor’da izlediğimiz Kiefer Sutherland’in hiçbir şekilde projede kamera karşısına geçmemesi gösterilmişti.

    Hemen ekleyelim geçtiğimiz sezon 24: Legacy’nin yanı sıra Prison Break ve The X-Files’ı da ekranlara geri döndüren Fox, en tatmin edici sonucu The X-Files ile elde etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top