Hesabım
    This Is Us’ın Merakla Beklenen Sorusuna Cevap!

    Jack ne zaman ölecek?

    Dikkat! Bu yazı This Is Us’ın birinci sezonu hakkında sürpriz bozan içermektedir. Henüz izlemediyseniz okumamanızı tavsiye ederiz.

    Geçtiğimiz sezonun en başarılı işlerinden biri olduğunu hem aldığı ödüllerle hem de eleştirilerle kanıtlayan This Is Us’tan beklenen soruya cevap geldi. En azından cevabı ne zaman alacağımıza cevap geldi.

    Dizinin yaratıcısı Dan Fogelman, The Wrap’e verdiği röportajda Milo Ventimiglia tarafından canlandırılan Jack’in ne zaman öleceği hakkında konuştu. Fogelman, “İnsanların cevabını öğrenmek için merakla bekledikleri her soru ikinci sezonun başında yanıtlanacak ama bu sefer yeni sorular ortaya çıkacak. Yeni sezonun ilk bölümünde yapbozun büyük bir parçası yerine konulacak.” dedi. Jack’in ölümü üzerindeki gizemin kaldırılması konusunda kendi içlerinde uzun uzun tartıştıklarını belirten Fogelman, “Bizim kafamızdaki en büyük soru buydu. Ama günün sonunda en baştaki planla devam etmeye karar verdik. Artı-eksi listesi yaptığımız zaman en doğrusu bildiğimiz gibi devam etmek gibi gözüktü.” diye ekledi.

    This Is Us’ın yeni bölümleri ile önümüzdeki sonbaharda NBC ekranlarında olması bekleniyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top