Hesabım
    Snowpiercer’in Dizi Uyarlamasının Başrolü Belli Oldu

    Heyecan başlasın

    2013’te beyazperdede izleyici ile buluşan ve başrollerinde Chris Evans, Tilda Swinton, Jamie Bell ve Ed Harris gibi ünlü oyuncuları izlediğimiz Snowpiercer’in uzun zamandır beklenen dizi projesinde detaylar belli olmaya başladı. Doctor Strange’in kamera arkasında yer alan Scott Derrickson’ın yönetmen koltuğunda oturacağı yapımın başrolünde Melanie Cavill rolüyle Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Connelly’yi izleyeceğiz. Melanie Cavill, PA sistemindeki günlük duyuruları yapmaktan sorumlu olan, VIP konumunda biri olarak karşımıza çıkacak.

    Snowpiercer’ın dizi versiyonunda hikaye, dünyanın donmuş bir kütleye dönüşmesinin yedi sene sonrasını anlatacak. Bu şartlar altında dünyadaki sınıf ayrımını, sosyal adaletsizliği ve yozlaşan politik düzeni düzeltmeye çalışan Snowpiercer’ın yaşadıklarına ortak olacağız. 

    Akıl Oyunları’ndaki rolüyle Oscar, Altın Küre ve BAFTA kazanan oyuncu en son 2000 yılında Fox’ta yayınlanan The $treet dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı. O günden beri Connelly’yi ekranlara döndüren tek yapım Snowpiercer oldu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top