Hesabım
    A Series of Unfortunate Events’in 2. Sezonuna Yeni Transferler

    Nathan Fillon’ın yeni projesi belli oldu

    Geçtiğimiz yılın parlayan yapımları arasına girmeyi başaran A Series of Unfortunate Events’in ikinci sezonundan haberler gelmeye başladı. David Handler’ın edebiyat dünyasında geniş kitlelere hitap etmeyi başaran roman serisinden aynı isimle uyarlanan dizinin yeni sezonuna Castle’dan Nathan Fillon ve Veep’ten Tony Hale katıldı. Variety’nin haberine göre Fillon ve Hale’in yanı sıra Sara Rue, Lucy Punch ve Roger Bart da ikinci sezonda arzı endam edecek. Henüz hangi oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı gizemini koruyor.

    Başrolünde Count Olaf rolünde Neil Patrick Harris’i izlediğimiz A Series of Unfortunate Events’in, Mart’ta ikinci sezon onayını almasının ardından üç hafta sonra üçüncü sezon onayını da aldığını ekleyelim.

    A Series of Unfortunate Events gibi sevdiğiniz dizilerden hiçbir zaman ayrılmak zorunda değilsiniz. Netflix’i yanınızda götürebileceğinizi biliyor musunuz? Kısa süre önce eklenen indirme özelliği sayesinde sevdiğiniz birçok programı artık Netflix’le yanınızda götürebilirsiniz. İzlediğiniz dizinin bir sonraki bölümünü ya da toplu taşımada size eşlik etmesini istediğiniz Netflix belgeselleri ve filmlerini wifi bağlantısı ile telefonunuza ya da tabletinize indirin. Hareket halinde de izleme keyfini çıkarın.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top