Hesabım
    Black Mirror Yeni Formata Geçiyor

    Teknoloji gelenekle buluşuyor

    Yaşadığımız dünyanın geleceği konusunda bizi her bölümünde daha çok düşündüren, daha çok kahreden Black Mirror; kitap serisi olarak hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Müjdeyi Twitter hesabı üzerinden veren dizinin yaratıcısı Charlie Brooker, çalışmalara başlandığını duyurdu.

    The Wrap’in haberine göre ünlü yazarların hikayelerinden oluşacak olan Black Mirror’ın kitap serisinin ilki 20 Şubat 2018’te raflardaki yerini alacak. Gelecek kitapların da bu format üzerinden ilerlemesi bekleniyor. Brooker’ın kendisi projede editör olarak yer alıp her hikayenin Black Mirror dünyasına olan uygunluğunu bizzat kontrol edecek.

    Kitap serisini bekleyemeyecekler için güzel haberi tekrar hatırlatalım. Black Mirror’ın Netflix’te yayınlanacak olan dördüncü sezonunun 2017 sonuna doğru izleyenlerle buluşması bekleniyor. Black Mirror’ı sevdiklerinizle paylaşmak ister misiniz? Birden çok profil oluşturun. Tek bir Netflix hesabında beşe kadar farklı profil yaratabilirsiniz. Farklı profiller sayesinde tek bir hesapta siz, ebeveynleriniz, sevgiliniz ya da oda arkadaşınız tamamen farklı içerikler izleyebilir ancak kişiye özel Netflix önerileriniz asla etkilenmez, nerden geldiğini anlamadığınız önerilerle karşılaşmazsınız. Yalnız kaldığınızda klişe Ben Stiller filmleri izlediğinizi kimse bilsin istemiyorsanız, kendinize ayrı bir profil açarak dilediğiniz filmi/diziyi izledikten sonra o hesabı ortadan kaldırabilirsiniz. Kimsenin gizli zevklerinizi öğrenmesine gerek yok.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top