Hesabım
    The Sopranos’un Spin-Off’u Gelir Mi?

    Neden olmasın?

    10 yıl önce televizyon macerasını bitiren ama hala adından söz ettirmeyi başaran, ekranların en başarılı yapımlarından The Sopranos’un adını daha sık duymak ister miydiniz? Eğer hala içinde umut barındıran The Sopranos hayranlarından biriyseniz, sizinle aynı fikirde olan biri daha var: David Chase!

    Dizinin yaratıcısı Chase, Entertainment Weekly’ye verdiği röportajda yapımın ekranlara dönme olasılığını konuştu. Meşhur siyah ekranla büyük final yapan The Sopranos’un aynı kadro ile yeniden çekilmeyeceğini belki hikayenin öncesinin anlatılabileceğini söyledi ve ekledi: “Dizinin yeniden çekildiğini düşünmek istemiyorum, herkes yaşlandı artık o insanlarla bağ kurmak çok zor.”

    The Sopranos’un yayınlandığı dönemde Tony’nin babası John ve Uncle Junior’ın yönetimde olduğu zamanı anlatan bir dizinin dedikoduları konuşuluyordu kulislerde. Belki o döneme bir dönüş olabilir, kendinizi hazırlayın. Belki de vaktinde herkesin ağzını açık bırak o siyah ekran hikayenin devamına bir verilmiş bir selamdır. Siz The Sopranos geri dönse izler misiniz?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top