Hesabım
    Jon Snow’un Gerçek Kimliği Belli Oldu!

    Büyük sürpriz bozan

    Henüz cevabını vermediği sorularla izleyenlerini sınayan Game Of Thrones’ta şu sıralar teori kazanı şiddetle kaynıyor. Dizinin akışında büyük bir rol oynacağı belli olan Jon Snow’un kimliğinin ortaya çıkıp çıkmadığı en büyük tartışma konusu.

    Altıncı sezonun finalinde; Bran zaman yolculuğu sırasında genç Ned Stark’ın, doğumun ardından ölmek üzere olan kız kardeşi Lyanna’nın yanına gittiğini görmüştü. Bu sahnede Lyanna kardeşine bebeğin ismini fısıldamıştı. Dudak okumayı başaran Game Of Thrones hayranları bebeğin isminin Jaehaerys olduğunu forumlarda uzunca konuşmuştu. Bugün ise Empire Magazine bu ismin Jon Snow’a ait olduğunu açıkladı. Empire’ın son sayısında yer alan yazıda “Altıncı sezonun son bölümünde Bran’in yolculuğu sırasında Jon’un doğumunu görmüş ve gerçek adını öğrenmiştik: Jaehaerys Targaryen.”

    Henüz konuyla ilgili dizi tarafından resmi bir açıklama gelmedi fakat böylesi bir ismin hem izleyiciler hem de Empire tarafından ortaya atılması teorinin gerçek olma olasılığını güçlendiriyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top