Hesabım
    Sherlock Ekibi Yeni Drakula Serisi İçin Bir Araya Geliyor!

    Mark Gatiss ve Steven Moffat serinin senaryosunu kaleme alacak...

    Variety'nin haberine göre başrollerinde Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'ın yer aldığı, günümüz Londra'sında, günümüz şartlarında davaları çözme peşinde koşan Sherlock dizisinin ekibinden yeni bir seri geliyor. BBC’nin dedektif serisinin yazarları ve yapımcısı "Drakula" ile tekrar bir araya geliyor. İrlandalı yazar Bram Stoker’ın vampir klasiği Drakula, Mark Gatiss ve Steven Moffat tarafından kaleme alınacak. Serinin yapımcılığını Hartswood Films üstleniyor. Gatiss ve Moffat şu anda kendi bireysel projelerine vakit ayırdıkları için çalışmalara henüz başlamadı. Ancak seri hakkında konuşulanlar dikkate alınırsa, BBC Sherlock serisinde olduğu gibi büyük bir başarı bekliyor. Drakula serisinin Sherlock’ta olduğu gibi mini dizilerden oluşması düşünülüyor.

    İngiliz yapımcı firma Hartswood, Drakula serisini uluslararası partnerleri ile anlaşarak geniş bir dağıtımcı ağıyla Sherlock’ta olduğu gibi büyük bir kitleye ulaştırmayı planlıyor. Senaryosu henüz yazılmamış olan ve oyuncu kadrosu belirsiz olan Drakula projesi oldukça yüksek beklentilere sahip. Ocak ayında İngiltere’de yayınlanan son Sherlock bölümünden sonra bir araya gelmemiş olan Moffat ve Gatiss serinin Sherlock’ta olduğu gibi modern bir uyarlama olma ihtimaliyle ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

    Bram Stoker’ın Kont Drakula'sının Transilvanya’dan yeni kan arayışı için İngiltere’ye doğru çıktığı yolculukta nelerle karşılaşacağı büyük merak konusu!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top