Hesabım
    BluTV’den Yeni Dizi: Midnight Sun

    İskandinav deneyimine hazır mısınız?

    Türkiye’de dizi izleme alışkanlığının, televizyondan online platformlara geçmesi konusunda öncülük yapan kurumlardan BluTV, yepyeni dizisini duyurdu. İsveç-Fransız ortak yapımı Midnight Sun, yerel dizilerin yanı sıra yabancı dizileri de izleyicisi ile buluşturan kanalda tüm bölümleriyle yerini aldı.

    Dizide; Kuzey İsveç’te bulunan küçük maden kasabası olan Kiruna’ya, vahşice öldürülen bir Fransız vatandaşının katilini araştırmaya giden polis memuru Kahina Zadi’nin hikayesini anlatıyor. İşveçli detektif Andres Harnesk’in yardımıyla ikili ilk cinayetin sadece buzdağının görünen kısmı olduğunu anlıyor ve yeni cinayetlerin peşine düşüyor. Kahina ve Anders cinayetlerin ardında kasabanın birçok yerlisinin bulunduğu on yıllık gizli bir komplo olduğunu öğrenirler. Kahina kendisini, korkunç planları olan acımasız bir seri katil ve kendi acılı geçmişi ile yüzleşirken bulur.

    Fransız aktrist Leila Bekhti ve Gustaf Hammarsten’in başrollerini paylaştığı Midnight Sun sizi gizemli bir polisyeye davet ediyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top