Hesabım
    Yeraltı Canavarı Dizi Oluyor!

    Çocukluk tramvasından Syfy’a…

    Bir dönem çocukluğunu kurak araziden korkutan ve bambaşka bir canavar kavramı ile tanıştıran Yeraltı Canavarı (Tremors) dizi oluyor. Filmin uyarlamasının çekilmesi konusunda senelerdir devam eden bir çalışma vardı fakat sonunda mutlu sona erişildi. 1990 yapımı filmin televizyon uyarlamasının pilot bölümü, bilim kurgu dizilerinin aranan kanalı Syfy tarafından sipariş edildi.

    Dizi, Graboid saldırısından 25 yıl sonrasında geçecek. Nevada’yı mahvetmek için geri dönen büyük solucanlar ile alkol ve uyuşturucu problemiyle baş etmeye çalışan Valentine McKee ve arkadaşları arasındaki savaş yeniden başlayacak.

    Yapımda Kevin Bacon sadece kamera arkasında yer almayacak aynı zamanda ikonik rolü Valentine McKee’yi yeniden canlandıracak. Konuyla ilgili daha önce Variety’ye konuşan ünlü oyuncu, “McKee, tekrar canlandırmak isteyebilecedğim tek karakter. Bu adamın 25 yıl sonra nerede olacağını merak ediyorum. Biraz Graboid poposu tekmelemek istiyorum!” demişti. Hemen ekleyelim, izinin çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top