Hesabım
    Sherlock’a Veda Etme Zamanı Geldi Mi?

    Dizinin yaratıcısından açıklama

    Sezon arası kavramını oldukça ilginç bir şekilde yorumlayan ve hayranlarını aylarla değil de yıllarla sınayan Sherlock’ta sona gelinmiş olabilir. 2010’dan beri dört sezon, 13 bölüm izleyiciyle buluşan dizinin yaratıcısı Mark Gatiss pek umut veren açıklamalar yapmadı.

    Digital Spy’ın haberine göre bir radyo programına katılan Gatiss, “Son sezon için kadroyu bir araya getirecek zamanı bulmak oldukça zorluydu. Çünkü Martin Freeman ve Benedict Cumberbatch’in takvimleri inanılmaz dolu. Aynı şekilde Steve Moffat ve benim de. Fawlty Towers’ta uyguladığımız bir strateji vardır: ‘Hadi bu şekilde bırakalım.’ Baker Street’in anahtarı bir süredir bizdeydi ve harika şeyler paylaştık. Bu bizim versiyonumuzdu, başkası başka versiyonu yapabilir diye düşünmekte hiçbir zarar yok.” dedi. Hatırlatalım, Gatiss geçtiğimiz aylarda buna benzer bir açıklama daha yapmıştı.

    Henüz kanaldan ve yapımcılardan yapılmış resmi bir açıklama yok fakat ilerleyen günlerde Sherlock’un ekranlara veda ettiğini duyarsanız şaşırmayın. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top