Hesabım
    Yeni Doktor’un Kimliği Sızdı Mı?

    BBC’den açıklama var

    Gelecek sene yepyeni bir döneme başlayacak olan Doctor Who’da merakla beklenen bir soru var, o da sıradaki Doktor kim olacak? Dizinin yazarlarından Russell T. Davis geçtiğimiz günlerde düzenenlenen British LGBT Awards Ödül Töreni’nde konuşmuş ve Doktor’un kim olduğunu bilmediğini fakat kararın verildiğini açıklamıştı.

    Bugün ise BBC’de yayınlanan Newsnight programının sunucusu Evan Davis, yeni Timelord’un Fleabag’den tanıdığımız Phoebe Waller-Bridge olduğunu iddiaa etti. Davis teorisini “Cumartesi günü Doctor Who’nun finalini izlediyseniz yeni Doktor’un kadın olacağına dair birçok ipucu görmüşsünüzdür. Phoebe Waller-Bridge her ne kadar rolü aldığını reddetmiş olsa da Comic Relief’te Joanna Lumley’i aynı karakteri canlandırırken izlemiştik. O zaman teknik olarak doğru diyebiliriz.” şeklinde açıkladı.

    Doctor Who’nun yeni sezonundaki tek büyük değişiklik Peter Capaldi’nin ayrılığı olmayacak. Dizinin başında beri showrunner’lığı üstlenen Steven Moffat da yeni bölümlerde kamera arkasında yer almayacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top