Hesabım
    ATV'den Yepyeni Bir Dizi: Seven Ne Yapmaz Çekimleri Başladı

    Safranbolu’dan İstanbul’a uzanan bir aşk hikayesi…

    Başrollerini Yusuf Çim ve Seren Şirincenin paylaştığı Seven Ne Yapmaz çekimleri geçtiğimiz hafta Safranbolu’da başladı. Safranbolu‘dan İstanbul’a uzanan eğlenceli, zaman zaman da dramatik bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizide Çim ve Şirince'ye Ecem Çalık, Serhat Parıl, Şeyla Halis, Sertan Erkaçan ve Ferzan Hekimoğlu eşlik edecek. 

    Her şey uçarı ve çapkın holding veliahtı Ozan Ekinsoy'un yaptığı büyük hatanın ardından babasının onu Safranblu'daki köye göndermesiyle ve orada kendi ayakları üzerinde duran, annesiz babasız büyümüş, cesur ve güzel Nazlı'yla tanışmasıyla başlıyor.

    İkilinin heyecanla başlayan tanışmaları giderek eğlenceli bir kovalamacaya dönüşürken Nazlı'yı büyüten Fatma ana ve köyün dedikoducusu Hatice'nin bir yanlış anlaşılma sonucu ikiliyi yakalamasının ardından Ozan kendini hiç beklemediği bir evlilik durumunun içinde bulur. Ozan ne yapacağını bilemez bir haldeyken İstanbul’dan bir telefon alır, acil geri dönmesi gerekmektedir. Böylece Ozan nikahın olduğu gece Nazlı’yı bırakır ve kimseye söylemeden İstanbul’a döner. Bunu fark eden Nazlı çileden çıkar ve Ozan'ın peşi sıra İstanbul yoluna düşer. Ozan'dan intikam almak için gittiği İstanbul'da öldü kabul ettiği babası Yaşar ve varlığını yeni öğrendiği kardeşi Arzu'nun yardımıyla Ozan'ın hayatına yeniden girer. Üstelik bambaşka şekilde. Ozan işte o andan itibaren kendisini büyük bir oyunun içinde bulacaktır.

    Yönetmenliğini Metin Balekoğlu üstlenirken, senaryosunu ‘Bazı Filmler Yazı Grubu’nun yazdığı Seven Ne Yapmaz çok yakında atv ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top