Hesabım
    George R.R. Martin Beklenen Kitabı Hakkında Konuştu

    Beklentiler yükseliyor

    Bir yandan Game Of Thrones’un yeni sezonuyla, bir yandan dizinin spin-off çalışmalarıyla, bir yandan yeni televizyon uyarlamalarıyla ilgilenen ve bu işleri sayesinde televizyonun en meşgul insanlarından biri ilan edilen George R.R. Martin; yazar olarak kendini ve beklenen kitabı Winds of Winter’ı hatırlattı.

    Kendi internet sitesinde açıklama yapan Martin, “İnternette kitabım hakkında asılsız açıklamalar yapıldığını görüyorum hem de sözde gazeteciler tarafından. Hangisi daha saçma bilmiyorum; iddiaalardan birine göre kitabı bitirdim ama yayınlamıyorum ya da aslında tek bi sayfa bile yazmadım. Bu iki söylem de eşit derecede saçma. Hala çalışmaya devam ediyorum ve önümde aylar var. Westeros’un hikayesini anlattığım kitabım 2018’de raflarda olacak... Bir bakarsınız iki kitap birden yayınlamış olurum. Hayal etmenin sonu yok.” dedi.

    En son 2011’de A Dance With Dragons’u yayınlayan yazarın üzerinde çalıştığı Winds Of Winter’ı uzun zamandır bekliyoruz. Hemen ekleyelim bu bekleyiş, Game Of Thrones ve kitapların ayrı bir akışla ilerlemesine sebep oldu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top