Hesabım
    Big Little Lies'ın 2. Sezonundan Gelişmeler!

    Nicole Kidman, Reese Witherspoon ve Shailene Woodley'nin başrollerini paylaştığı Big Little Lies'ın 2. sezonundan haberler!

    HBO dizisi Big Little Lies'dan gelen son haberler dizinin ikinci sezonunun erken gelişim aşamasında olduğu yönünde. 

    Liane Moriarty'nin aynı adlı romanından David E. Kelley'nin ekrana uyarladığı dizinin başrollerinde Nicole Kidman, Reese Witherspoon ve Shailene Woodley yer alırken dizinin yönetmenliğini Dallas Buyers Club yönetmeni Jean-Marc Vallée üstleniyor.

    Dışarıdan mükemmel hayatlara sahip görünen 3 annenin bir cinayet nedeni ile yollarının kesiişesini konu alan dram dizisi bir veli toplantısı esnasında gerçekleşen cinayeti aydınlatmaya çalışıyordu. 7 bölümlük ilk sezonu ile beğeni toplayan Big Little Lies'ın ikinci sezonunun gelişim aşamasında olması hayranlarını sevindirdi.

    TVLine haberlerine göre HBO başkanı Casey Bloys, kitabın yazarı ile konuşarak ikinci sezonun geliştirilmeye başlamasını istedi. Kidman ve Witherspoon ikinci sezon için hazır, ancak yönetmen "2. sezonu çekmenin hiçbir yolu ve hiçbir anlamı yok... Bu bir seferlik bir anlaşmaydı ve neler olabileceği seyircinin hayal gücüne bırakıldı."diyerek seriye geri dönmeyeceğini açıkça ifade etti.

    Bloyds ise Marc-Vallée'nin bu sözlerine "Jean'ın bunu söylediğini biliyorum ama... Nicole ve Reese oldukça ikna edici olabiliyorlar. Önce materyali görmeli ve zamanımıza değip değmeyeceğine karar vermeliyiz. Ve eğer değiyorsa, yönetmenler hakkında bir konuşma yapacağız." şeklinde yanıt verdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top