Hesabım
    Sundance TV Top Of Lake'in Yayın Tarihini ve Yeni Dizisini Duyurdu

    Sundance TV'den Top of the Lake: China Girl'e yayın tarihi ve yeni mini dizi Unspeakable duyurusu!

    Sundance TV 2013 yılında ekranlara gelen polisiye-dram dizisi Top of the Lake'in yeni sezon yayın tarihini açıkladı. Elizabeth Moss, Holly Hunter, Peter Mullan ve David Wenham gibi isimlerin rol aldığı dedektif dizisi Top of the Lake; yeni sezonunda kadrosuna Game of Thrones'un Gwendoline Christie'sini ve Big Little Lies ile televizyon ekranlarına gelen Nicole Kidman'ı da kattı.

    Elizabeth Moss dizi hakkında "Bu sezon benim için tamamen annelik hakkında ve Robin'in en çok zoranacağı şey Mary'ye nasıl anne olacağı. Çünkü o bir yabancı. Gerekli bir arkadaş bile sayılaz. Onun hakkında hiçbir şey bilmiyor ve buna rağmen nasıl bir iliişkileri olacağını çözmek zorunda. Yani, Robin için asıl zorluk bu olacak. Robin bütün bir sezon boyunca Miranda, Mary ve Julia ile karşı karşıya kaldı. Onlar sürekli Robin'in hassas olduğu konuların üstüne gidiyordu ve onu zorluyorlardı. Onun için en önemli şey davalarıydı. Ve elbette tipik Top of the Lake stili devreye girdi ve kişisel olaylar politik bir yöne evrildi. Bu nedenle şimdi ikisiyle birden uğraşması gerekiyor." şeklinde konuştu. 

    Dizi, 10 Eylül'de televizyon ekranlarına gelmeye hazırllanıyor.

    Sundance TV aynı zamanda Robert C. Copper'ın yarattığı (Stargate:Atlantis) yeni mini dizisi Unspeakable'ı da duyurdu. İki kurgusal olmayan kitaba dayanan dizinin çekimlerine 2018'de Kanada'da başlanacak ve dizi Kanada'da CBS, Amerika'da ise Sundance TV'de yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top