Hesabım
    "Marvel’s Inhumans"ın İlk 2 Bölümü Bizde de Vizyona Giriyor!

    "Marvel’s Inhumans" vizyon tarihini aldı.

    Fısıltısıyla bile şehirleri yok edebilecek kadar güçlü bir sese sahip olan esrarengiz kral Black Bolt, saçlarını uzuv gibi kontrol edebilen kraliçe Medusa, dört elementi kontrol edebilen Crystal, depreme denk şok dalgaları yaratabilen Gorgon, rakibinin zayıf noktalarını sezebilen Karnak ve Inhumans'ı yöneten Kraliyet Ailesi'nin diğer üyeleri televizyon ekranlarındaki maceralarına başlamadan önce beyaz perdede boy gösteriyor! Merakla beklenen dizi Marvel's Inhumans'ın ilk 2 bölümü ülkemizde IMAX olarak 1 Eylül’de belirli sinemalarda vizyona girecek.

    Yaklaşık 80 dakikadan oluşan ilk iki bölüm ile beyaz perdede boy gösterecek olan dizi 29 Eylül’den itibaren de televizyonda arzı endam etmeye başlayacak. ABC ve Marvel ortaklığının meyvesi dizi toplamda 8 bölümden oluşacak.

    Kral Black Bolt, Hell on Wheels’tan tanıdığımız Anson Mount, Black Bolt’un eşi Medusa Graceland’dan tanıdığımız Serinda Swan, onun kuzeni Karnak Lost’tan tanıdığımız Ken Leung tarafından ekranlara taşınacak. Bu kadroya Maximus rolüyle Game Of Thrones’tan Iwan Rheon, Gorgon rolüyle Eme Ikwuakor, Crystal rolüyle Isabelle Cornish eşlik edecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top