Hesabım
    Sylvester Stallone da "This Is Us"ta!

    "This Is Us"ın yeni sezon kadrosu genişliyor.

    Geçtiğimiz sezonun en başarılı işlerinden biri olduğunu hem aldığı ödüllerle hem de eleştirilerle kanıtlayan This Is Us'ın 2. sezonu için bekleyiş sürüyor. İkinci sezonu merakla beklenen This Is Us’ın hikayesi şekillenmeye devam ederken, oyuncu kadrosuna da yeni yüzler katılıyor.

    Dizinin yaratıcısı Dan Fogelman ünlü oyuncu Sylvester Stallone'un dizinin 2. sezonunda konuk oyuncu olarak boy göstereceğini açıkladı. Televizyon Eleştirmenleri Derneği panelinde konuşan Fogelman; "Justin Hartley'nin canlandırdığı Kevin savaş dönemi dramı türündeki büyük filmini çekiyor, bunun için de büyük bir rol arkadaşına ihtiyacımız vardı. Stallone Kevin'ın rol arkadaşı / baba figürü olarak diziye dahil olacak" diye belirtti. Milo'nun Stallone'u iyi tanıdığını belirten Fogelman, "Onun için harika bir senaryo var, bence gerçekten heyecan verici olacak" dedi.

    İlk sezonda Miguel’i canlandıran Jon Huertas ve dizinin ortasından itibaren Kevin’in eski eşi Sophie olarak rolünde izlediğimiz Alexandra Breckenridge’in yer alacağının kesinleştiği 2. sezon kadrosunda Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan ve Ron Cephas Jones da yer alıyor.

    26 Eylül'de NBC'de başlayacak olan 2. sezon, ilk sezon finalinin kısa bir süre sonrasından başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top