Hesabım
    Game of Thrones'un 4. Bölümü İnternete Sızdı!

    Fenomen diziden sızıntılar bitmiyor.

    Eğlence şirketi HBO için zorlu zamanlar bitmiyor. Geçtiğimiz günlerde siber saldırının hedefi olan şirketin fenomen dizisi Game of Thrones televizyondan önce internette seyircilerin beğenisine sunuldu. 

    Bir çok kere saldırıların hedefi olan ve sızıntılarla internete düşen diziden gelen yeni sızıntı ise bu sezonun The Spoils of War isimli 4. bölümü oldu. Düşük kalitede sızan bölümde "for internal viewing only" yani yayın öncesi izlemesi gereken kişiler için olduğunu belirten damga bulunuyor. Dolayısıyla sızan bölümün yayına hazır hali mi yoksa kaba kurgu mu olduğu bilinmiyor. Videonun orijinalliği henüz onaylanmadı ancak çevrimiçi olarak bulunabilir. 

    Daha önce medya mensuplarına gönderilen dört bölümün Game of Thrones'un dizi başlamadan önce internete sızması gibi sorunlarla boğuşan HBO'nun kabusu bitmeyecek gibi duruyor. Zira geçtiğimiz günlerde şirkete saldırmış olan siber saldırganlar basın mensuplarına yolladıkları isimsiz e-postada, "Merhaba tüm insanlık. Siber uzay döneminin en büyük sızıntısı gerçekleşiyor. Onun adı ne mi? Oh söylemeyi unuttum. Onun HBO ve Game of Thrones! Sızıntıya ilk tanıklık edecek ve indirebilecekler olduğunuz için şanslısınız. Keyfini çıkarın ve haberi yayın. Kim iyi yayarsa onunla röportaj yapacağız. HBO yere çakılıyor" diyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top