Hesabım
    Shameless Dizisinin Türkiye Uyarlamasına Emmy Rossum'dan Tepki Geldi!

    Orjinali İngiltere olan, daha sonra Amerika Birleşik Devletleri’ne uyarlanan Shameless dizisinin Türkiye maratonu başlıyor...

    Amerika’da 8. Sezonu başlayacak olan Shameless'ın yerli versiyonu "Bizim Hikaye" dizisine Shameless'ın başrolündeki Emmy Rossum'dan Twitter üzerinden tepki geldi. 

    FOX ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Hazal KayaBurak Deniz ve Reha ÖzcanNesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat UygurPınar TöreBerkay AkınEvrim Doğanİsmail KaragözKorhan FıratMehmetcan MincinozluAlp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi yer alıyor. Dizinin yerli uyarlamasının konusu kısaca; Annesinin terk etmesinden sonra Filiz, alkolik babası Fikri'ye rağmen ailesine sahip çıkar ve 5 küçük kardeşine bakar. Tüm hayatını kardeşlerine adayan Filiz günlerini günü birlik işlerden para kazanıp, en yakın arkadaşı ve komşusu Tülay'la dertleşerek geçirir. Kendinden büyük sorunlarıyla uğraşırken birden hayatına Barış girer. Bir anda çıkıp gelen bu esrarengiz genç adam, hem Filiz’in kalbini kazanıp hem de ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır.

    Hayatını sadece içmeye ve kolay yoldan para kazanmaya adamış babaları Fikri’ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 6 kardeş ve Filiz’e aşık Barış’ın kesişen yolları herkesi yeni hikayelere götürecektir.

    “Bizim Hikaye”nin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekliyer alırken dizisinin senaryosunu ise Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi kaleme alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top