Hesabım
    Game of Thrones'ta Bronn'u Canlandıran Jerome Flynn Herkesin Ondan Nefret Etmesinden Şikayetçi

    "Postacım artık benimle konuşmuyor"

    Dikkat! Bu yazı Game Of Thrones’un yedinci sezonu hakkında sürpriz bozan içermektedir. Henüz izlemediyseniz okumamanızı tavsiye ederiz.

    Geçtiğimiz pazar epik bir ejdarha savaşının ortasında kalan Jerome FlynnThe Spoils of War bölümünden sonra hayatından biraz şikayetçi olmaya başladı. Daenerys Targaryen'in ejderhasını yere indirmeyi başaran Bronn üzerine bir mıknatıs gibi nefret çekiyor. Jaime Lannister'a karşı sadakat testini başarılı bir şekilde tamamlayan oyuncu, dizinin hayranları tarafından kendisine yöneltilen bu negatif tutumu anladığını söylüyor. Flynn "Bölümden sonra hızlı bir şekilde sosyal medya üzerinden populerliğim düştü. Postacım artık benimle konuşmuyor" dedi. 

    HBO

    Karakterin tekrar Tyrion'ın tarafına geçip geçmeyeceği ise büyük merak konusu olarak gizemini koruyor. Ancak Bronn'un Daenerys Targaryen'ın ejderhasına yaptıklarından sonra bu oldukça uzak bir ihtimal olarak görünüyor. Gelecek olan "Eastwatch" adlı bölümde sona doğru bir adım daha yaklaşırken merak ettiğimiz soruların bazılarına cevaplar bulacağız...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top