Hesabım
    The Defenders Bugün İtibariyle Netflix'te!

    İlk sezonun tüm bölümlerini şimdi izleyin!

    Çizgi roman dizilerine bir yenisini daha ekleyen Defenders için geri sayım sonunda bitti! Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones ve son olarak Iron Fist'in de aralarına katılmasıyla oluşan yeni maceraları izleyebileceğimiz Defenders'ın ilk sezon tüm bölümleri bugün Türkiye saatiyle 10:01’de, tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’ten izlenebilecek!

    Marvel evreninin dört kahramanını NewYork'ta buluşturan Defenders'ta, güçlerini birleştirecek olan Matt Murdock/Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Danny Rand/Iron Fist, "The Hand” adındaki ortak bir düşmana karşı koymaya çalışacaklar. Yalnız başına kişisel sorunlarla boğuşmak yerine, birlikte hareket ederek çok daha güçlü olacaklarını fark eden bu dört süper kahramanın hikayesine hazır olun!

    Marvel's Defenders'ın başrollerinde Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) ve Finn Jones (Danny Rand/Iron Fist) yer alıyor. Dizide ayrıca Akademi Ödülü’ne aday gösterilen Sigourney Weaver, Elodie Yung, Scott Glenn, Deborah Ann Woll, Elden Henson ve Carrie-Anne Moss gibi isimler de yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top