Hesabım
    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Ayrılık Haberi Geldi

    Beklenmedik veda

    ATV’nin ödüllü reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan beklenmedik bir ayrılık haberi geldi. Başrolünde Oktay Kaynarca’yı izlediğimiz yapıma geçtiğimiz sezon katılan Meryem Uzerli, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafla kadroya veda ettiğini açıkladı.

    Oyuncu paylaştığı fotoğrafın altına “Sevgili Suzi, sizi çok özleyeceğim. Güçlü, komik, zeki bir insandın. Senin için 15 bölüm yazılmış bir hikaye maalesef devam etmiyor. Vedalaşmak zor fakat hayat bizi hatıralar ile mutlu edebilir. Sen de bana her oynadığım karakter gibi çok şey öğrettin. Teşekkür ediyorum Suzan Suzi… Ben de senin gibi bu dünyada sadece bir misafirim, kurallar bu. Çok şükür seninle tanıştım. Ve teşekkür ediyorum mükemmel #edho ekinine. #edho ekip derken sadece dizi ekibi değil, sizi de seyirci olarak ekliyorum.” notunu düştü.

    Sevgili Suzi , Seni Cok özliycegim. Güclü , Komik , zeki bir insandin. Senin icin 15 bölüm yazilmis bir hikaye malesef devam etmiyor. Vedalasmak zor fakat hayat bizi hatralar ile de mutlu edebilir 🤗Sende bana her oynadigim karakter gibi bir sey ögrettin❤️ tesekkür ediyorum suzan suzi... Bende senin gibi bu dünyada sadece bir misafirim kurallar bu 😇- Cok sükür seninle tanistim 🤗 Ve tesekkür ediyorum mükemmel #edho ekibe.#edho ekip derken sadece dizi ekip degil - sizi seyirci olarak da diyorum ❤️ #sonsuzsevgi #loveandlight ❤️🤗❤️🤗❤️🤗❤️

    meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Daha önce verdiği röportajda yaz başından beri sekiz dizi senaryosu okuduğunu söyleyen Uzerli, “Ocak ayına kadar bir şey yapmayı düşünmüyorum. Ocak’ta yeni bir diziyle ekranlarda olacağım.” açıklamasını yapmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top