Hesabım
    Game Of Thrones’un Yedinci Sezon Finalinden Video!

    Nefesler tutulsun…

    Dikkat! Bu yazı Game Of Thrones yedinci sezonu hakkında sürpriz bozan içermektedir. Henüz izlemediyseniz, okumamanızı tavsiye ederiz.

    Tüm zamanların en sert geçecek kışını geride bırakmamız sadece bir bölüm kaldı. Bir seneden fazla bir süredir beklediğimiz Game Of Thrones final bölümüyle ekranlara yeniden veda etmeye hazır! Sezon finalinden ilk video yayınlandı bile.

    Yayınlanan videoda neredeyse tüm karakterlerin King’s Landing’de toplandığını görüyoruz. Diyalog açısından pek de zengin olmayan videodan anladığımız kadarıyla sezon finalinde Jon, Tyrion, Davos ve Jamie; Cersei’nin huzurunda toplanıp, gerçek savaşın yaşayanlar ile ölüler arasında olacağı konusunda herkesi ikna etmeye çalışacak. Orada olmayıp kalesini koruyan tek karakterin Sansa olduğunu ekleyelim.

    Ejderhalardan birinin de Gece Kralı’nın ordusuna katıldığını hesaba katarsak bizi oldukça heyecanlı bir sezon finalinin beklediğini söyleyebiliriz. Yedinci bölüm, eğer herhangi bir sızma vakası gerçekleşmezse 28 Ağustos’ta ekranlarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top