Hesabım
    Game Of Thrones’un Final Bölümü De Mi Sızacak?

    Yeni tehdit geldi!

    Ekranların en popüler yapımı olmasının bedelini oldukça ağır bir şekilde ödeyen Game Of Thrones’un çilesi bitmiyor. Son üç bölümünden ikisi hacker’lar tarafından sızdırılan dizinin bu sefer de final bölümü tehlike altında.

    HBO sızıntılarının arkasındaki hacker ekibi Mr. Smith Group, Mashable’a yaptıkları açıklamada dizinin yedinci bölümünü sızdırmaya hazır olduklarını açıkladı. Konuyla ilgili konuşan kanaldan yetkili bir isim, “Mr. Smith Group ile iletişim halinde değiliz ve her seferinde böyle bir tehdit geldiğinde açıklama yapmak istemiyoruz. Bildiğiniz gibi HBO’nun datalarının ciddi bir kısmı çalındı. Bu datalardan her seferinde bir parça çekip, tehdit edip, medyanın ilgisini çekmeye çalışmalarından rahatsız oluyoruz. Bu bir oyun ve biz parçası olmayı istemiyoruz.” dedi. Hacker’ların bu açıklamaya vereceği tepkiyi ilerleyen günlerde ortaya çıkabilecek bir sızıntıdan anlayabileceğiz. Fakat bu savaşın HBO’nun ve Game Of Thrones’un reklam gelirlerine ciddi bir zarar verdiğini de hatırlatalım.

    Hemen ekleyelim, Nikolaj Coster-Waldau geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda dizinin sekizinci sezon çekimlerine Ekim’de başlanacağını duyurmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top