Hesabım
    Deha’nın İkinci Sezonunda Picasso’yu Kim Canlandıracak?

    Seçimden memnun muyuz?

    National Geographic’in ekranlarda hemen kendi kitlesini oluşturan serisi Deha (Genuis)’nın ikinci sezon başrolü belli oldu. Dizinin yeni bölümlerinde ünlü İspanyol ressam Pablo Picasso’nun özel hayatı ve çalışmalarının masaya yatıralacağı daha önce açıklanmıştı. Picasso’yu Antonio Banderas’ın canlandıracağı duyuruldu!

    Konuyla ilgili konuşan Banderas, “Pablo Picasso’nun hayat hikayesi geçmişten beri fazlasıyla etkilemiştir ve ona saygı duymamı sağlamıştır. Ayrıca kendisi benim de doğduğum yer olan Malaga’dan. National Geographic ile çalışacağım için çok heyecanlıyım.” dedi.

    Kültür ve sanat dünyasında çığır açan Pablo Picasso, 91 yıllık yaşamının 80 yılını mesleğine adadı. Dünyayı farklı şekilde gören ve sıra dışı bir şekilde yorumlayan, sanatsal dışavurumunu sürekli yenileyen ve sınırları zorlayan Picasso, kariyeri boyunca günümüzde dünyanın ünlü müzelerinde sergilenen ve aralarında efsanevi tablolar Guernica ve Les Demoiselles D’Avignon'un da yer aldığı 50.000'den fazla çalışmaya imza attı. Sanatla ilişkisini "Bir fikirle yola çıkıyorum. Sonra o fikir başka bir şeye dönüşüyor." diyerek açıklayan Picasso, hayatının büyük bir kısmını Ernest Hemingway, Coco Chanel, Henri Matisse, Gertrude Stein gibi önemli yazar ve sanatçılarla birlikte Paris'te geçirdi.

    Deha’nın ikinci sezonu 2018 yılında 171 ülkede, 45 dilde izleyici ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top