Hesabım
    Bill Clinton’ın Skandalları Dizi Oluyor

    Çarpıcı projeden yeni detaylar

    Geçmiş yıllarda The War Room gibi belgesellerde hayatı ve kariyeri ele alınan, skandallarıyla ünlü ABD Başkanı Bill Clinton için dizi sektörüyle tanışma vakti geldi. Deadline'da çıkan habere göre History, ünlü başkanın çalkantılı politik yaşamını ele alan altı bölümlük senaryonun siparişini verdi.

    Peter Baker'ın kaleme aldığı The Breach: Inside the Impeachment and Trial of William Jefferson Clinton adlı kitaptan uyarlanacak olan hikaye, Clinton'ın, Beyaz Saray'ın Oval Ofisinde patlak veren Monica Lewinsky skandalıyla başlayacak. Hikaye, stajyer Lewinsky ile yaşadığı birlikteliğin ardından yaşanan politik karmaşa atmosferinde devam edecek.

    Dizinin müstakbel yönetmen ve yürütücü yapımcısı R.J. Cutler, yapımı "televizyon haberleri savaşları ve sosyal medya devriminin şafağında geçen çarpıcı bir politik hikaye" olarak tanımladı. Cutler'a göre dizi, bu dönemlerde ABD devletinin uğradığı hasarın ve halen daha düzelememiş olmasının temel öyküsünü ele alırken aynı zamanda kişisel ve profesyonel hırsların ürkütücü bir hikayesi niteliğinde.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top