Hesabım
    ​David Cronenberg Filmi 'Scanners' Dizi Oluyor

    Kült film ekrana taşınıyor

    Deadline'nın özel haberine göre, usta yönetmen David Cronenberg'in 1981 yapımı kült filmi Scanners'ın dizi hakları satıldı. Lionsgate, Paramount ve Skydance başta olmak üzere birçok stüdyonun dahil olduğu pazarlıkta kazanan taraf Media Res ve Bron Studios şirketleri oldu. 

    David Cronenberg'in yönettiği Scanners, telepatik ve telekinetik güçlere sahip insanların bulunduğu bir dünyada geçiyor. Bu insanların büyük bir kısmı bu güçlerini kontrollü bir şekilde faydalı şeyler için kullanırken aralarından bir grup, dünya düzenini ele geçirmeye karar verir. 

    Dizinin yapımcı kadrosunda Media Res'i temsilen Michael Ellenberg, Bron'dan Aaron L. Gilbert, Danielle Reardon, Clark Peterson ve filmin de yapımcılığını yürüten Pierre David var. Michael Ellenberg ve Bron şirketinin diziyi ünlü bir yönetmene ve showrunner'a emanet etmek istediği kulislerde konuşulan diğer haberler arasında. 

    HBO dramalar bölümünün eski başkanı olan Michael Ellenberg, Media Res şirketini geçtiğimiz aylarda kurmuştu. Ellenberg HBO çatısı altında Westworld, Big Little Lies, The Leftovers, True DetectiveThe Young Pope gibi popüler içeriklere imza atmıştı.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top