Hesabım
    'Payitaht Abdülhamid' Yeni Sezonuyla TRT 1 Ekranında!

    Sevilen dizinin 2. sezonu başlıyor

    Sultan Abdülhamid'in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyan Payitaht Abdülhamid, yeni sezonunda yeniden izleyicisiyle buluşuyor. "Mücadele" ana temasını seyirciye taşımayı hedefleyen dizi, Osmanlı zaferiyle sonuçlanan Yunan Harbi, Hicaz Demiryolu çalışmaları, Sultan Abdülhamid Han ile birlikte ülkenin mücadelesi gibi tarihi dönüm noktalarına yer veriyor. 

    Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal ve Umut Kurt’un yer aldığı dizide Yeşilçam’ın usta ve emektar oyuncuları da seyirciyle buluşuyor. Dizide aynı zamanda 120 kişilik teknik ekip görev yapıyor.

    Payitaht Abdülhamid, TRT’nin Filinta ve Zeyrek ile Çeyrek dizileriyle Türkiye'nin ilk Hollywood projesi olan Y Production ile ortak yapım Osmanlı Subayı filmine imza atan, Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici’nin ortak olduğu ES Film’in projesi. Yüksek bütçeli prodüskiyonun çekimleri İzmit'teki Seka Film Platosunda yeni ve döneme uygun hale getirilen setlerde gerçekleştirildi. Ayrıca İstanbul'da Yıldız, Dolmabahçe ve Eyüp bölgeleriyle Yalova ve İzmit'te de dış çekimler yapılıyor.

    Payitaht Abdülhamid'in yeni sezonu her Cuma 20.00'da TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top