Hesabım
    Danny Glover 'Locke and Key' Kadrosuna Katıldı

    Hulu dizisinden son gelişmeler

    Ünlü aktör Danny Glover, Hulu'nun fantastik korku temalı yeni dizisi Locke and Key'in oyuncu kadrosuna dahil oldu. Glover, hikayede kalıcı olup olmayacağı henüz netleşmeyen Joe Ridgeway karakterini canlandıracak.

    Hulu'nun merakla beklenen yapımlarından Locke and Key, IDW imzalı grafik romandan uyarlanıyor. Dizi, babaları Rendell'in ölümünün ardından, daha önce hiç ziyaret etmedikleri aile yadigarı eve taşınan üç kardeşin ve anneleri Nina'nın maceralarını ele alıyor. Üç kardeş, çok geçmeden evin anahtarlarının birtakım sihirli güçlere sahip olduğunu, dahası kötücül bir gücün de bu özel anahtarların peşinde olduğunu keşfediyorlar.

    Danny Glover'ın canlandıracağı Joe Ridgeway karakteri hikayede Locke kardeşlerin İngilizce öğretmenleri ve yol göstericileri olarak yer alıyor. Ridgeway aynı zamanda Nina'nın arkadaşı ve Rendell'in ölümünün ardındaki sırlara da hakim. Kardeşlerden en büyüğü Tyler Locke'a Jack Mulher hayat verecek. Frances O'Connor çocukların annesi Nina rolünde yer alırken Megan Charpentier, kız kardeş Kinsey Locke; Jackson Robert ise en küçük kardeş Bode Lock olarak karşımıza çıkacak.

    Locke and Key'in yapımcıları arasında It filminin yönetmeni Andy MuschiettiBarbara Muschietti ve Lindsey Springer var. Carlton Cuse ise projede senarist, yapımcı ve showrunner olarak yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top