Hesabım
    'The Punisher' New York Comic Con'dan Çekildi!

    Las Vegas katliamı nedeniyle geri çekildi

    Pazar günü Las Vegas'ta gerçekleşen vahşet, televizyon sektöründe de karşılık bulmaya devam ediyor. Marvel'ın merakla beklenen yeni dizisi Marvel's The Punisher, Marvel ve Netflix'in aldığı ortak kararla, bu hafta gerçekleştirilecek New York Comic Con (NYCC) etkinliğinden geri çekildi.

    Netflix'te yayınlanacak Marvel's The Punisher'ın da diğer birçok yapım gibi önümüzdeki Cumartesi New York Comic Con'daki yerini alması planlanıyordu. Etkinlikler kapsamında dizinin oyuncuları ve yapımcıları, hayranlarla buluşacak ve dizi üzerine panel yapılacaktı. Ancak The Punisher'ın içerik anlamında şiddete dayalı bir dizi olması, Netflix ve Marvel'ı Comic Con'dan çekilme noktasına götürdü. İki şirketten yapılan ortak açıklamada Las Vegas'ta yaşananlardan duydukları üzüntü dile getirilirken dizinin NYCC'a katılmamasının daha uygun olacağını dile getirdiler. 

    Jon Bernthal'ın başrolünde yer aldığı Marvel's The Punisher, anakarakter Frank Castle'ın kanlı intikam yolcuğunu konu alırken Frank Castle karakteri, Marvel'ın en silah dostu anti kahramanı olarak tanımlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top