Hesabım
    Castle Rock'ın Merakla Beklenen Teaser'ı Paylaşıldı

    King uyarlamasından yeni görüntüler

    ​Stephen King'in hikayelerinden yola çıkarak uyarlanan Castle Rock'ın merakla beklenen teaser fragmanı Comic Con'da görücüye çıktı. Yapımcı J.J. Abrams'ın bulunmadığı Castle Rock panelinde oyuncular ve yapımcılar diziyle ilgili ser verip sır vermediler. Fragma da aynı şekilde diziyle ilgili çok büyük bir ipuçu içermediği yönünde yorumlar aldı.

    Panele, başrollerdeki Sissy Spacek, André Holland, Melanie Lynskey ve Bill Skarsgård'ın yanısıra yapımcı ve senaristler Sam Shaw ile Dustin Thomason da katıldı. Yine Stepten King'in eserinden uyarlanan unutulmaz film Carrie'de kariyerinin en önemli rollerinden birine imza atan Sissy Spacek, bu diziye kadar bir daha böylesine sürprizli bir işte yer alma fırsatı bulamayacağından korktuğunu söyledi ve "Bu dizi Stephen King'e yapılan bir saygı duruşu ve ben King'e çok fazla şey borçluyum" dedi. Spacek gibi, diğer başrol oyuncuları da King uyarlamalarına yabancı olmayan isimler. Zira Lynskey'i mini dizi Rose Red, Skarsgård'ı ise çok yakın zamanda gişe hiti It filminde Pennywise rolünde izlemiştik.

    Sam Shaw ve Dustin Thomason'ın kaleme aldığı senaryo Stephen King külliyatında karşılaştığımız konulardan, mekanlardan ve karakterlerden ilhamla oluşturuluyor. Dizinin yapımcılığını ise J.J. Abrams'ın şirketi Bad Robot ile Warner Bros. Television üstleniyor. Castle Rock prömiyerini 2018'de Hulu platformunda gerçekleştirecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top