Hesabım
    'Mindhunter'ın 2. Sezonundan Yeni Detaylar!

    Hazırlıklar başladı

    David Fincher’ın imzasını taşıyan, yakın dönemin en ses getiren projelerinden Mindhunter, ilk sezonu yayınlanmadan ikinci sezonu onayını almayı başarmıştı. 13 Ekim’de prömiyer yapan dizinin yeni sezon hazırlıkları başladı.

    Mindhunter’ın ilk sezonu, John Douglas ve Mark Olshaker’ın kaleme aldığı 1995 basımı anı kitabı Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit’ten uyarlanmıştı. Dizinin senaryosu FBI ajanları Holden Ford ve Bill Tench’in, Ed Kemper ve Monte Rissell gibi tanınmış seri katillerle yaptıkları çalışmalara odaklanmıştı.

    Son söylentilere göre dizinin ikinci sezonunun Atlanta’da 1979 yılının ortalarında başlayan seri çocuk cinayetlerini ele alması bekleniyor. Dizinin bestecisi Jason Hill’le birlikte Bilboard’a konuşan David Fincher, önümüzdeki yıl Atlanta çocuk cinayetleriyle ilgileneceklerini, bu yüzden de çok fazla Afro-Amerikan müziğine yer vereceklerini söyledi. Yeni sezonun yalnızca Atlanta cinayetlerinden oluşmayacağı ancak hikayenin başlangıcı için çarpıcı bir çıkış noktası oluşturacağı ise tahminler arasında.

    Tüyler ürperten Atlanta cinayetleri 1979 ve 1981 yılları arasında yaşandı ve büyük çoğunluğu çocuklardan oluşan 28 Afro-Amerikan’ın öldürülmesiyle sonuçlandı. Seri katil Wayne Bertram Williams ise, dizinin başkarakteri Ajan Holden’a ilham kaynağı olan FBI ajanı John E. Douglas tarafından yakalandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top