Hesabım
    ‘Pose’ Oyuncu Kadrosu Şekilleniyor

    Dört yeni isim eklendi

    FX’in yakın zamanda izleyici karşısına çıkacak dönem dizisi Pose’un başrollerinde kimleri izleyeceğimiz netleşmeye başladı. Diziye en son eklenen isimler Orphan Black’ten tanıdığımız Emmy ödüllü Tatiana Maslany, What Would Diplo Do?’da rol alan James Van Der Beek, eski House of Cards oyuncusu Kate Mara ve American Horror Story’den tanıdığımız Evan Peters oldu.

    Pose geçtiğimiz günlerde beş trans oyuncuyu -MJ Rodriguez, Indya Moore, Dominique Jackson, Hailie Sahar ve Angelica Ross- kadrosuna ekleyerek bir ilki gerçekleştirmişti. 1980’lerde geçen dizi, dönemin Amerikan toplumunun yaşantısına bakış atacak. Dizide Peters ve Mara, New York City’nin ışıltılı ve entrikalarla dolu düzeninde sıkışıp kalan New Jerseyli çift Stan ve Patty’e hayat verecek. Van Der Beek, Peters’ın zengin patronu Matt’i; Maslany ise modern dans eğitmeni olarak karşımıza çıkacak.

    Diziyi yaratan ekip Ryan Murphy, Brad Falchuk ve Steven Canals’tan oluşuyor. Yürütücü yapımcı tarafında ise Nina Jacobson, Brad Simpson, Alexis Martin Woodall, Sherry Marsh var. Trans aktivist yönetmen Silas Howard da eş yürütücü yapımcı olarak projeye katıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top