Hesabım
    Kevin Spacey'den Taciz İddialarına Yanıt

    Twitter'dan açıklama yaptı

    Star Trek: Discovery'de rol alan aktör Anthony Rapp, Buzzfeed News'a verdiği bir röportajda 1986 yılında henüz 14 yaşındayken ünlü aktör Kevin Spacey'nin tacizine uğradığını açıkladı. Rapp'in gündeme bomba gibi düşen açıklamalarına Kevin Spacey kendi Twitter hesabından yayınladığı bir metinle karşılık verdi.

    Buzzfeed'de çıkan haberin ardından dehşete kapıldığını belirten Spacey, o dönem Rapp'e karşı uygunsuz bir davranışta bulunduğunu hatırlamadığını, ancak eğer yaptıysa da aktöre en içten özürlerini sunduğunu söyledi. Spacey ayrıca eşcinsel olduğunu da açıkladı ve bununla dürüst ve açık bir şekilde başa çıkmayı istediğini söyledi.

    Anthony Rapp'in açıklamalarına göre travmatik olay aktör 14 yaşındayken, Spacey'nin evinde verilen bir partiye katıldıktan sonra yaşandı. O dönem Spacey ile arkadaş olduğunu belirten Rapp, partide yetişkin olmayan tek kişinin kendisi olduğunu ve sıkıldığı için yatak odasına gidip gece yarısına kadar televizyon izlediğini söyledi. Rapp'in açıklamalarına göre parti dağıldıktan sonra sarhoş olduğu belli olan Spacey yatak odasına geldi ve Rapp ile yakınlaşmak istedi. 

    Olaydan bu yana Spacey ile görüşmediğini söyleyen Rapp, yaşananları yalnızca arkadaşları ve ailesiyle paylaştığını ancak Harvey Weinstein skandalının patlak vermesinin ardından yaşananları tekrar hatırlayıp konuşmak istediğini dile getirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top