Hesabım
    ABD'ye Alınmayan Stranger Things Oyuncusundan İlk Açıklama!

    Charlie Heaton iddialara yanıt verdi

    Geçtiğimiz hafta Los Angeles'ta dünya galasını yapan Stranger Things'in bu özel gecesine dizide Jonathan Byers karakterini canlandıran Charlie Heaton'ın katılamaması gündem olmuştu. Heaton, Los Angeles havaalanı LAX'e iniş yaptıktan sonra polisler tarafından durdurulduktan sonra valizinde kokain izlerine rastlandığı için ABD'ye girişine izin verilmemiş ve ülkesi İngiltere'ye geri gönderilmişti.

    Charlie Heaton'dan 21 Ekim'de yaşananlara dair beklenen ilk açıklama geldi. Heaton yaptığı yazılı açıklamada ABD göçmenlik bölümüyle ilgili sorun yaşadığını ve bunu en kısa zamanda çözmeye çalıştığını söyledi. Hiçbir şeyle suçlanmadığını ya da tutuklanmadığını vurgulayan aktör, her daim LAX'teki Amerikan yetkilileriyle işbirliği içerisinde olduğunu belirtti. Prömiyeri kaçırdığı için tüm Stranger Things ailesinden ve hayranlarından özür dileyen genç oyuncu, herkesin yeni sezonla gurur duyduğunu ve başına gelenlerin asla diziyi olumsuz yönde etkilemesini istemediğini dile getirdi.

    The Sun'da yayınlanan haberde 23 yaşındaki aktörün, Los Angeles havaalanında narkotik köpekleri tarafından yakalandığı ve ardından bavulundaki eşyalarda beyaz izlere rastlandığı yazılmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top