Hesabım
    Woody Harrelson 'True Detective'e Dönmek İstemiyor

    Ünlü oyuncudan samimi açıklamalar

    True Detective'in fırtınalar koparan ilk sezonunun başrolünü Matthew McConaughey ile birlikte paylaşan Woody Harrelson'dan, üçüncü sezonda yer alma ihtimaline dair açıklama geldi.

    İlk sezonu yayınlandığı günden itibaren hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden tam not alan dizi için devam kararı gecikmemiş; dizi, farklı karakterlerin hikayesiyle yola devam etmişti. Şu sıralar üçüncü sezonun hazırlıklarını sürdüren diziye dair merak unsurlarından biri, Woody Harrelson ve Matthew McConaughey'nin geri dönüp dönmeyeceğiydi. McConaughey dizinin üçüncü sezonunda yer almaya sıcak baktığını açıklasa da Harrelson'dan gelen yanıt olumsuz yönde oldu.

    Yahoo! Entertainment'a yaptığı açıklamada, ilk seferde işlerin gayet iyi gittiğini ancak şimdi tekrar geri dönerlerse "ilk sezon kadar iyi değil", "ilk seferde iyiydiniz ama bu kez olmadı" gibi yorumların yapılacağını ve bunları duymayı dahi istemediğini söyledi. 

    Dizinin, ikinci sezonunda yaşadığı trajik reyting düşüşü ve eleştirmenlerden aldığı olumsuz yorumlar göz önüne alındığında Harrelson'ın çekincelerinin yersiz olduğunu söylemek zor olsa da McConaughey'nin yeni hikayede görüneceği tahmin ediliyor.

    Yeni sezonda anakarakter olarak polis memuru Wayne Hays rolünde Oscar ödüllü Mahershala Ali'yi izleyeceğimizi hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top