Hesabım
    Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon'lu Diziyi Apple Satın Aldı

    Apple iddialı geliyor

    Teknoloji devi Apple dizi sektöründeki iddialı hamleleriyle adından söz ettirmeye başladı. Oldukça derece rekabetçi bu ortamda dev şirket, ünlü yıldızlar Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon'un yürütücü yapımcılığını ve başrollerini üstleneceği sabah programı dizisinin haklarını elde etmeyi başardı.

    Netflix benzeri bir politikayla ilerleyeceği düşünülen Apple, orijinal senaryolu ilk iki yapımından biri olan diziyi, iki sezon halinde sipariş etti. Steven Spielberg ve Bryan Fuller imzalı orijinal seriden uyarlanan diğer dizi Amazing Stories ise resmi olarak onaylandı.

    İsmi henüz belli olmayan Jay Carson imzalı dizi, 10'ar bölümden oluşacak ve televizyonda günlük sabah programı yapan karakterlerin hayatlarını ekrana taşıyacak. Hikaye, New York'ta geçecek ve bir televizyon programının kamera arkasında yaşananlara odaklanacak.

    Dizi, ekran klasiği Friends'in ardından televizyona ara veren Aniston'ı ekrana geri döndüren yapım olarak dikkat çekiyor. Öte yandan yapımcı ve başrol olarak yer aldığı Big Little Lies ile Emmy kazanan Witherspoon'un ekran yolculuğunu sürdürdüğü yapım olma özelliğini taşıyor. İki aktris daha önce Witherspoon'un Aniston'ın kardeşi rolünde Friends'e konuk oyuncu olmasıyla aynı projede yer almıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top