Hesabım
    The Little Drummer Girl Romanı Ekrana Uyarlanıyor

    Başrolde Florence Pugh var

    John le Carré imzalı The Little Drummer Girl romanı AMC tarafından ekrana taşınıyor. Altı bölümlük mini dizinin başrolüne, Lady Macbeth filmiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Florence Pugh getirilirken yönetmen koltuğu için ünlü yönetmen Park Chan-wook ile el sıkışıldı. Old Boy ve The Handmaiden gibi filmlere imza atan Chan-wook ilk kez ekran izleyicisiyle buluşacak.

    1970’li yıllarda Ortadoğu’da tansiyonun gittikçe yükseldiği bir atmosferde geçen film, genç ve yetenekli bir aktrisin hikayesini takip ediyor. Le Carré’nin ekrana uyarlanan son eseri geçtiğimiz yıl izleyiciyle buluşan The Night Manager olmuştu. Emmy ödülü kazanan AMC mini dizisinin başlıca rollerini Tom Hiddleston, Olivia Colman ve Hugh Laurie paylaşmıştı. Öte yandan ünlü yazarın The Spy Who Came in From the Cold romanı da AMC tarafından mini seri olarak geliştiriliyor.

    AMC, BBC One ve The Ink Factory tarafından prodüksiyonu gerçekleştirilen dizinin çekimleri 2018'de başlayacak. Laura Hastings-SmithSimon ve Stephen Cornwell ile birlikte yapımcı olarak yer alırken yürütücü yapımcı tarafında John le Carré, Mona Qureshi, Joe Tsai, Arthur Wang ve Wonjo Jeong var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top