Hesabım
    Deadwood Uyarlamasında Yeni Gelişmeler Var

    Takvim netleşiyor

    2004-2006 yılları arasında HBO'da yayınlanan ve azımsanmayacak bir hayran kitlesi yaratan Deadwood, o dönem final haberiyle hayal kırıklığı yaratsa da yapımın farklı projelerle yeniden canlandırılacağı sıkça dolaşıma giren haberler arasındaydı. Bu haberlerin en yenisi Deadwood'un film olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlandığı yönündeydi. TVLine'da yayınlanan habere göre bir süredir beklenen prodüksiyon onayı resmi olarak geldi. 

    TVLine, HBO'nun senaryo aşaması tamamlanan filmin prodüksiyonu için yeşil ışık yakmaya hazır olduğunu ve çekimlerin 2018'in Ağustos ayında başlayacağını bildirdi. Süresi iki saat olarak planlanan filmin yapımının önündeki en büyük engellerden biri, yoğun bir takvime sahip Altın Küre ödüllü Ian McShane'nin prodüksiyon için vakit yaratıp yaratamayacağı.

    Deadwood filminin görüşmeleri 2015'te başlamış; dizinin yaratıcısı David Milch bu yılın başında hem hayranlara hem de hikayeyle yeni tanışacaklara hitap edecek senaryosunu teslim ettiğini açıklamıştı. HBO programlama müdürü Casey Bloys senaryoyu muhteşem bulduğunu ve yönetmenlerle görüşme içerisinde olduklarını söylemişti. Deadline ise yakın zamanda, dizinin eski oyuncularının yoğunluk durumlarına göre projeye eklenmeye başladıklarını ve içlerinden bazılarının senaryonun bir versiyonunu okuduklarını yazmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top