Hesabım
    ​Luc Besson ile Jean Dujardin Aynı Dizide!

    ​The French Detective geliyor

    The Artist’in Oscarlı yıldızı Jean Dujardin ile usta yönetmen Luc Besson’un yolları ABC’de yayınlanacak The French Detective’in pilot bölümünde kesişiyor. Dünyaca ünlü yazar James Patterson’ın Luc Moncrief serisinden uyarlanan dizi, yönetmen koltuğundaki Besson’un televizyondaki ilk yapımı olacak. 

    Assassin’s Creed’in senaristleri Bill Collage ve Adam Cooper ile Jonathan Collier’in imzasını taşıyan senaryo, geçmişi ardında bırakıp yeni bir başlangıç yapmak için Paris’ten New York’a taşınan Dedektif Luc Moncrief’in hikayesini ele alıyor. Mesleğine New York Polis Departmanında devam eden Moncrief, bir yandan New York’un en karmaşık davalarıyla yüzleşirken diğer yandan da karanlık geçmişinden kaçmaya çalışır. Amerikan televizyonunda ilk kez boy gösterecek olan Dujardin’i anakarakter Moncrief rolünde izleyeceğiz. 

    Patterson imzalı seri French Kiss, The Christmas Mystery ve French Twist kitaplarından oluşuyor ve hepsi Dedektif Luc Moncrief’in maceralarını işliyor. Dizinin yürütücü yapımcılığını Besson, Patterson, Cooper, Collage, Collier, Leopoldo Gout ve Bill Robinson üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top