Hesabım
    Nashville Ekranlara Veda Ediyor

    Final sezonu 4 Ocak’ta başlıyor

    CMT’nin sevilen müzik dizisi Nashville, altıncı sezonunun ardından final yapıyor. Nashville’in İlk dört sezonu ABC’de yayınlanmış, iptal edilince CMT’ye geçmiş ve toplamda 120’den fazla bölümle izleyici karşısına çıkmıştı. Dizinin 16 bölümden oluşan final sezonu 4 Ocak’ta prömiyer yapacak. Sezon, gelecek yaz final yapacak şekilde iki parça halinde yayınlanacak.

    Başlıca rollerinde Hayden Panettiere, Clare Bowen, Chris Carmack, Charles Esten, Kaitlin Doubleday, Jonathan Jackson, Sam Palladio, Maisy Stella ve Lennon Stella’ya yer veren dizi, country müzik şarkıcılarının sektörde yaşadıkları iniş çıkışları ele alıyor.

    Callie Khouri’nin imzasını taşıyan Nashville’in beşinci sezon prömiyeri, CMT tarihinde en çok izlenen bölüm olmuştu. Ortalama 2.1 milyon izleyiciyle kanalın en çok izlenen yapımı olan dizi, aynı zamanda kanalın en yüksek reytinge sahip şovuydu. Nashville ayrıca yayın hayatı başladığı günden bu yana biri Noel albümü olmak üzere 22 soundtrack’e imza attı ve beş müzikal performansı gerçekleştirdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top