Hesabım
    'It’s Always Sunny in Philadelphia' Glenn Howerton Olmasa da Yola Devam Edecek

    13. sezonun takvimi şekilleniyor

    It’s Always Sunny in Philadelphia ekibi Lons Angeles Vulture Festivali kapsamında gerçekleşen panelde hayranlarının sorularını yanıtladı. Pazar günü gerçekleşen söyleşide, dizinin başrollerinden Glenn Howerton diziden ayrılacağının sinyallerini verdi.

    Geçtiğimiz Mart ayında ekranlardaki 12. yılını dolduran FXX komedisi, final bölümünde Howerton'ın canlandırdığı Dennis Reynolds karakterinin dizideki geleceğini muallakta bırakmıştı. Dennis bu bölümde Philadelphia'yı ve ekibi terk edip baba olacağını açıklamıştı. 

    Howerton panelde 13. sezonda yer alıp almayacağını soran bir hayranına, ekibi sevdiğini ve birlikte çok iyi bir kimyaya sahip olduklarını söyledi ve "göreceğiz" dedi. Dizinin yaratıcısı Rob McElhenney ise konuyla ilgili yorum yapmadı. Kulislerde, dizinin Howerton olmasa da yola devam edeceği konuşuluyor. 

    Aktörün takviminin bir hayli yoğun olduğu; ara verip A.P. Bio ve Cool Kids dizilerine yoğunlaşmak istediği bir süredir konuşulan konulardan biriydi.

    Panelde Rob McElhenney Şubat ayında senaryo çalışmasına geri dönüleceğini söylerken dizinin prodüksiyonun Nisan ayında başlayacağı ve 2018 sonbaharında prömiyer yapacağı açıklandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top