Hesabım
    2018 Altın Küre Ödüllerini Seth Meyers Sunacak

    İlk kez Altın Küre sahnesinde

    NBC

    NBC'nin Late Night şovunu hazırlayıp sunan Seth Meyers, 75. Altın Küre ödül töreninin sunucusu olarak izleyici karşısına çıkacak. Daha önce Emmy sahnesinde yer alan ünlü komedyen kariyerinde ilk kez Altın Küre ödüllerinde sunuculuk yapacak.

    Altın Küre sahnesi için uzun bir süredir isim arayışı devam ediyordu ve artık 2009'a kadar olduğu gibi töreni sunucusuz gerçekleştirme seçeneği üzerinde duruluyordu. Ancak bir ekran yüzü olmadan törenin reklamını yapma fikri yapımcıların gözünü korkuttuğu için ödüllerin dağıtılmasına 1,5 aylık bir süre kalmışken Meyers'ta karar kılındı.

    2014'ten bu yana Late Night'ı sunan Meyers, son dönemde Trump muhalefetine ve politik meselelere ağırlık vererek rakipleri Jimmy Fallon, Stephen Colbert ve Jimmy Kimmel'dan sıyrılmaya başlamıştı. 18-49 yaş aralığında 1,5 milyon izleyici çeken ve özellikle gençler arasında popülerlik kazanan Late Night, kendi zaman diliminin birinci programı olmayı başarıyor. 

    Altın Küre ödülleri 7 Ocak'ta televizyon ve sinema kategorilerinde sahiplerini bulacak. NBC, 13 Aralık'ta Will & Grace'in yıldızları Debra Messing ve Will McCormack'ın sunduğu, 75. yıla özel bir şov yayınlamayı planlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top