Hesabım
    Alexander Skarsgard ‘The Little Drummer Girl’ Kadrosunda!

    Oyuncu kadrosu şekilleniyor

    Ünlü yazar John le Carre’nin çok satan romanından uyarlanan AMC dizisi The Little Drummer Girl bir oyuncusuna daha kavuştu. En son Big Little Lies’la izleyici karşısına çıkan ve Emmy Ödülü kazanan Alexander Skarsgard altı bölümlük mini dizide Florence Pugh ile birlikte rol alacak. 

    Oldboy’un ünlü yönetmeni Park Chan-wook’u televizyonda ilk kez yönetmen koltuğuna geçiren The Little Drummer Girl, bir diğer Le Carre uyarlaması Emmy ödüllü The Night Manager’a da ev sahipliği yapan AMC kanalında yayınlanacak. Dizinin prodüksiyonu 2018’in Ocak ayında başlayacak.

    The Little Drummer Girl'ün 1970’lerde geçen hikayesi, arka planına kaotik Ortadoğu atmosferini alıyor ve uluslarası çapta bir casusluk dramını aşk ve ihanet ekseninde işliyor. Genç aktris Charlie, Yunanistan tatili esnasında Becker adlı bir yabancıyla tanışır. İsrail istihbaratı için çalışan bir ajan olan Becker, genç kadını, hayatını değiştirecek bir göreve sürükler. 

    Le Carre’nin romanı 1983’te basıldıktan bir yıl sonra beyazperdeye uyarlanmış ve filmin başkarakteri Charlie’ye Diane Keaton hayat vermişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top