Hesabım
    Law & Order: SVU Harvey Weinstein Skandalını İşaret Edecek

    Eğlence sektöründeki cinsel taciz skandalları ekranda karşılık bulmaya devam ediyor

    NBC’nin uzun soluklu polisiye dizisi Law & Order: Special Victims Unit 2018’de yayınlanacak bir bölümünde Harvey Weinstein'den hareketle büyük bir taciz skandalını ele alacak.

    New York Polis Departmanında görevli uzman dedektiflerin cinsellikle ilintili suçları araştırdığı dizide, Weinstein örneğinden yola çıkılarak çalışma ortamlarındaki taciz kültürü ele alınacak. Ne var ki hikaye bu kez Hollywood’da değil, havacılık sektöründe geçecek.

    Dizinin yürütücü yapımcılarından Michael Chernuchin, Entertainment Weekly’e verdiği röportajda, pilotlarla ilgili bir bölüm hazırlamaya başladıklarında Weinstein skandalının patlak verdiğini ve Hollywood’da aktrislerin yaşadıklarının kendi hikayelerindeki karakterlerle aynı olduğunu fark ettiklerini; böylece Weinstein olaylarının detaylarını, uçak pilotları üzerinde kullanmaya karar verdiklerini açıkladı.

    5 Ekim'de New York Times gazetesinde yayınlanan ve Harvey Weinstein’in tacizine uğramış çalışma arkadaşlarının açıklamalarına yer veren makale, birçok farklı yolla Hollywood’da ve ekranda yankı bulmaya devam ediyor. 19. sezonuyla ekrana dönmeye hazırlanan Law & Order: Special Victims Unit de bunun son örneklerinden oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top