Hesabım
    William Baldwin, Nicolas Winding Refn İmzalı 'Too Old to Die Young'ın Kadrosunda

    Refn'in ilk dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi

    William Baldwin, Drive ve Neon Demon filmlerinin ünlü yönetmeni Nicolas Winding Refn’in Amazon’da yayınlanacak suç dizisi Too Old to Die Young’ın oyuncu kadrosuna eklendi.

    Refn, Instagram hesabında yayınladığı bir gönderi üzerinden dizinin oyuncu kadrosundaki isimleri paylaştı.

    Los Angeles’ın karanlık yeraltı dünyasında geçen va karakterlerinin varoluşsal yolculuklarını işleyen dizinin senaryosunu Nicolas Winding Refn, Captain America: Winter Soldier ve Westworld gibi yapımlarda imzası bulunan Ed Brubaker birlikte kaleme alıyor. Refn aynı zamanda serinin tüm bölümlerinin yönetmenliğini de üstleniyor. Too Old To Die Young’ın şimdiye dek açıklanan oyuncu kadrosunda ise Jena Malone, John Hawkes, Cristina Rodlo, Augusto Aguilera, Nell Tiger Free, Babs Olusanmokun ve Callie Hernandez var.

    William Baldwin’i ekrandaki Dirty Sexy Money performansıyla hatırlıyoruz. Yakın zamanda MacGyver’da görünecek olan aktör aynı zamanda Parenthood, Hawaii Five-O, Hot in Cleveland ve Gossip Girl gibi serilerde de izleyici karşısına çıkmıştı.

    Ekranın son dönem en flaş transferlerinden olan Nicolas Winding Refn bu diziyle birlikte televizyon izleyicisiyle ilk kez buluşmuş olacak. Merakla beklenen yapım 2018’de prömiyer yapacak.

    [Swipe left] We like that about NWR…😆😆😆 Btw, that was the best ’Cast Announcement’ ever. We were able to hear it directly from NWR himself before neither rumours nor guess come out. Thank you @nwrefn @totdytv 👏👏👏👏 #NicolasWindingRefn #TooOldToDieYoung #robocon #ロボコン #movie #film #cinema #director #filmmaker #moviedirector #amazon #amazonseries

    Nicolas Winding Refn Fans (@nwr_pic)'in paylaştığı bir gönderi ()

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top