Hesabım
    Rick and Morty’den Duygusal Bir Kısa Film Paylaşıldı

    Sevilen karakter Mr. Poopybutthole’un hayat hikayesi gün yüzüne çıktı

    Yaratıcı paylaşımlarıyla dikkat çeken Adult Swim, kült animasyon serisi Rick and Morty için Şükran Günü’ne özel bir kısa film yayınladı. The Poop In My Pants adını taşıyan kısa film, üç sezondur kendine has mizahıyla ses getiren dizinin şimdiye dek yayınladığı en duygusal anlara ev sahipliği yapıyor.

    Kısa filmin başrolünde, hikayeye ikinci sezondaki "Total Rickall" bölümünde dahil olan ve kısa sürede hayranların favori karakterlerinden birine dönüşen Mr. Poopybutthole var. Pixar imzalı Up filminin ünlü açılış sekansını andıran klibi izlerken Mr. Poopybutthole ile birlikte hayatının dönüm noktalarının ve iniş çıkışlarının yer aldığı bir fotoğraf albümüne göz atıyoruz.

    Seslendirme kadrosunda Chris Parnell, Spencer Grammer ve Sarah Chalke gibi isimlerin yer aldığı ve Dan Harmon ile Justin Roiland’ın imzasını taşıyan Rick and Morty, süper zeki ve alkolik biliminsanı Rick ile 14 yaşındaki torunu Morty’nin akıllara zarar maceralarını ekrana taşıyor. Dizi, Ekim’in başında üçüncü sezon finalini yapmış ve Adult Swim tarihinin en çok izlenen şovu olmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top